慢烤鸡腿芝士蛋吐司加配花枝丸配淮盐及桂花乌龙 ($96)呢款吐司馅料入边充满着大量芝士同蛋😍望落十分之邪恶😈鸡腿烤得好嫩滑,搭配埋芝士一齐食味道好夹☺️如果外层吐司烘得再脆啲就Perfect🥰花枝丸炸得几香脆,几重鱿鱼嘅味道,口感几弹牙☺️淮盐又唔会好咸,味道适中🥰桂花乌龙几清新,桂花味淡淡地,不过茶底几香☺️手工卤肉虾卷便当加配桂花雪梨罗汉果茶 $83呢款手工卤肉虾卷便当几有台湾嘅味道😍卤肉系半肥瘦,比例分配得几好☺️而且虾卷口感嘅烟靭🤤虾味又重,值得一试🥰桂花雪梨罗汉果茶芝士火腿肉松蛋饼 $42呢款系几signature嘅蛋饼☺️经典嘅配搭,馅料都比得好足🥰食落口芝士有拉丝,蛋饼皮唔会太厚,口感唔错☺️黑糖红枣姜三色圆 $38呢度嘅芋圆好好食,够烟靭弹牙🥰而且感觉都系好养生嘅感觉,因为好重姜味,几驱寒🤣🤣
慢烤鸡腿芝士蛋吐司
加配花枝丸配淮盐及桂花乌龙 ($96)
花枝丸

桂花雪梨罗汉果茶

桂花乌龙几清新,桂花味淡淡地,不过茶底几香☺️
夜市虾卷

手工卤肉虾卷便当