2024-05-29 701 浏览
【湾仔区】【Porkcentric】我经常都会过嚟大坑呢边做嘢,但系往往只系做嘢反而冇乜喺呢头食嘢。经理哥喺度就唔怕啦,同佢食饭就解决到所有问题。喺莲花宫路口位间西餐我想试好耐,平时会见到啲外国人喺度饮酒,每次我都系得个望字,今次终于有机会入去,仲要系同经理哥。我哋都试佢哋 $298 嘅「BBQ Set」,餐包配酱汁好好味,前菜我哋拣咗「罗宋汤」同「薯仔沙律」,两者各有特色,都非常正,而且份量都唔细。主菜我哋试「Hampshire Roasted Pork Knuckle」同「Porkcentric Ribs」,两者都劲大件、酱汁好香。套餐有三道菜,第三道系甜品,试咗「焦糖炖蛋」同「苹果千层蛋糕」,前者食到经理哥好震撼,好正,后者我都觉得好好味,几清香。我哋仲叫埋各 $58 嘅饮品,经理哥杯「Calmemile」果味够香,我杯「Green On Green」都唔错,埋单 $783 可以嘅。。。(地址:大坑铜锣湾道98号地舖)@porkcentric#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #hkfood #food #instafood

(地址:大坑铜锣湾道98号地舖)

@porkcentric

#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #hkfood #food #instafood #yummy #foodlover #delicious #foodies #tasty #globaleats #tastyfood #foodpics #followforfollowback #love #eat #1am湾仔区 #铜锣湾 #大坑 #Porkcentric #铜锣湾探店 #打卡餐厅 #铜锣湾美食 #大坑美食 #香港探店 #香港下午茶 #BBQSet #罗宋汤 #薯仔沙律 #HampshireRoastedPorkKnuckle #PorkcentricRibs #焦糖炖蛋 #苹果千层蛋糕 #Calmemile #GreenOnGreen #1am1402 #1ambackup
2024-05-28