之前食过旺角Moko既The Pantry,觉得好唔错👍🏻最近原来葵芳都开左分店喇🙌🏻餐厅装修以大地色为主调,配上木材质同绿色植物,充满小清新既感觉💚非常休闲写意🌿好适合放工后同朋友慢活一下~倾下计食下野😊❥ Le Foie Gras Burger $138Burger既款式有好多🍔我地叫左Le Foie Gras Burger❣️Burger好厚身,安格斯牛肉大大份,牛味香浓,唔会煎到好老好干身😍另外配有外脆内软既鹅肝,食落丰腴而软滑,连埋香脆松化既汉堡包、咸咸香香既半溶芝士一齐食😝味道好夹一齐食,令人回味无穷😋❥ Sea Urchin & Scallop Linguine $178好creamy滋味既意粉💕配有海胆同带子,好正!海胆好鲜甜,带子微微煎过,好厚身,食落够弹牙🥰每条意粉都沾满忌廉汁,甜甜地🤤一啖又一啖好滋味🤤💖❥ Matcha Cream Pancake $119Pancake口感非常松软🥹食落有空气感🥞抹茶忌廉酱味道浓厚,creamy得黎唔会太腻!面头有粒粒脆米,好香口!连埋pancake一齐食味道一流🤭伴碟仲有抹茶蕨饼同红豆,口感丰富!Pancake整体既水准好高😍❥
之前食过旺角Moko既The Pantry,觉得好唔错👍🏻
最近原来葵芳都开左分店喇🙌🏻

好适合放工后同朋友慢活一下~倾下计食下野😊

❥ Le Foie Gras Burger $138

好creamy滋味既意粉💕
配有海胆同带子,好正!
海胆好鲜甜,带子微微煎过,好厚身,食落够弹牙🥰
每条意粉都沾满忌廉汁,甜甜地🤤一啖又一啖好滋味🤤💖

❥ Matcha Cream Pancake $119
Pancake口感非常松软🥹食落有空气感🥞
伴碟仲有抹茶蕨饼同红豆,口感丰富!
Pancake整体既水准好高😍

❥ 金桔热情果梳打 $52
卖相好靓💖
饮落酸酸甜甜,好refreshing✨
夏天饮一流☀️🍹

❥ 眉公芒果梳打 $35
芒果味清甜,饮落清爽,都系好适合解腻😝
2024-08-27
用餐时段