2024-06-19
🍅🌽【 𝐏𝐨𝐤𝐞 𝐆𝐨 】🥒🐟⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄只要人在附近,一定唔会放过食poke go的机会💓太喜欢他们家的Poke bowl,满满一大碗,好味、饱肚又健康👏🏻我尤其喜欢自选,可以全部拣晒自己钟意嘅topping🤭三文鱼系必选,超新鲜的❣️而酱汁我拣咗「辛味蛋黄酱」,确实几辣🌶️ Seasoning选择全部要晒,几乎满泻😂朋友选择店家设计好的Signature Bowl「OHANA」,有:三文鱼、温室青瓜、鸡蛋丝、蟹棒沙律等,营养丰富,清新轻盈🫶🏻最近佢地同The Korner合作,推出联乘餐单,有一系列牛油果、开心果产品🥑 我哋拣咗件「开心果蛋糕」,几重朱古力味,唔错😌依家拍照上传IG Story打卡,即送鲜果干一份🍍🍊⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄▪️◾️𝗦𝗜𝗚𝗡𝗔𝗧𝗨𝗥𝗘 𝗕𝗢𝗪𝗟◾️▪️🍅OHANA🥗($118)(三文鱼,沙律菜,樱桃番茄,温室青瓜,甜粟米,芝麻,果仁)🍯蜜糖芥末酱(另上)▪️◾️𝗕𝗨𝗜𝗟𝗗 𝗬𝗢𝗨𝗥 𝗢𝗪𝗡 𝗕𝗢𝗪𝗟◾️▪️🐟MAIN PROTEIN : 三文鱼($118)🥬BASE : 珍珠糙饭🌽TOPPINGS : 芝麻海带、麻酱豆腐、鸡蛋丝🌶️
⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄
依家拍照上传IG Story打卡,即送鲜果干一份🍍🍊
⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄
▪️◾️𝗦𝗜𝗚𝗡𝗔𝗧𝗨𝗥𝗘 𝗕𝗢𝗪𝗟◾️▪️
🍅OHANA🥗($118)
(三文鱼,沙律菜,樱桃番茄,温室青瓜,甜粟米,芝麻,果仁)
🍯蜜糖芥末酱(另上)
▪️◾️𝗕𝗨𝗜𝗟𝗗 𝗬𝗢𝗨𝗥 𝗢𝗪𝗡 𝗕𝗢𝗪𝗟◾️▪️
🐟MAIN PROTEIN : 三文鱼($118)
🥬BASE : 珍珠糙饭
🌽TOPPINGS : 芝麻海带、麻酱豆腐、鸡蛋丝
🌶️DRESSINGS : 辛味蛋黄酱(多酱)
🧄SEASONING : 全部配料(果仁、木鱼丝、辣椒碎、岩盐、脆蒜、紫菜丝)
▪️◾️𝗧𝗵𝗲 𝗞𝗼𝗿𝗻𝗲𝗿'𝘀 𝘀𝗲𝘁 ◾️▪️
💚开心果蛋糕($32)(会员85折优惠)
▪️◾️𝗜𝗚 𝘀𝘁𝗼𝗿𝘆打卡◾️▪️
🍍鲜果干(赠)
⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄
⋄
📍地址:Poke Go (尖沙咀)
尖沙咀漆咸道南81号南海大厦地下G号舖
🔥更多同区美食👉🏻 #ccrreami尖沙咀
⋄
#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hongkongfoodie #foodblogger #hkfoodbloggers #hkfoodies #相机食先 #openrice #香港美食 #hkinfluencer #foodiehk #香港 #香港生活 #香港旅游 #香港探店 #香港美食 #香港打卡 #香港必吃 #尖沙咀美食 #pokego #pokegohk #pokebowl @poke.go_hk