2023-06-16
前年去过尖沙咀lab eat食晚餐觉得好高质 最近回访 环境比之前靓咗好多 原来佢翻新重开😚 餐厅以海蓝色为主色好靓好有格调💙💠梳化坐位坐得好舒适~好适合庆祝生日/纪念日 咁啱隔离几枱都系庆祝🤣 食物同样高质 而且店员好nice!✻海胆鱼子酱多士 卖相好吸引 估唔到会有咁多海胆 性价比超高仲有鱼子酱做点缀😛 海胆鲜甜而且多士好酥脆!🧡 另外前菜嘅面包配埋creamy牛油一齐食都超正 .˗ˏˋ♡ˎˊ˗✻托斯卡尼鲜鱼蕃茄浓汤✻北海道露笋及干贝浓汤两个汤都好香浓~ 口感creamy好味❤️💚 而且鲜鱼同干贝都好新鲜!✻ 48个月黑毛猪火腿沙律及新鲜日本水果超好好味嘅Parma Ham!❤️🐷 配埋新鲜又香甜水果例如哈密瓜 青提子同蓝莓等等好match! 青提子真系超甜(´ސު`)✻西班牙黑毛猪鞍及猪面油炸薯仔黑毛猪鞍份量都几多有两大件🐷🐷 烧得啱啱好 肉质嫩滑又Juicy✨ 点埋个酱一齐食好好食!而且又唔会太过肥腻~ 另外只薯仔都好正🥔✻ Mango Kalamansi Cake卖相好靓好精致嘅芒果蛋糕🍰 入口酸酸甜甜咁🥭上面嘅格网脆脆地咁口感丰富~✻ Welcome Drink卖相靓💛酸酸地带
✻海胆鱼子酱多士
✻托斯卡尼鲜鱼蕃茄浓汤
✻北海道露笋及干贝浓汤
两个汤都好香浓~ 口感creamy好味❤️💚
而且鲜鱼同干贝都好新鲜!
✻ 48个月黑毛猪火腿沙律及新鲜日本水果
超好好味嘅Parma Ham!❤️🐷
✻西班牙黑毛猪鞍及猪面油炸薯仔
✻ Mango Kalamansi Cake
卖相好靓好精致嘅芒果蛋糕🍰
入口酸酸甜甜咁🥭上面嘅格网脆脆地咁口感丰富~
✻ Welcome Drink
卖相靓💛酸酸地带有少少西柚味咁