2024-11-24
平时好少嚟荔枝角,今次就喺工商区试吓揾食!台菜啱我口味,所以就去试一试▶️👑慢烤鸡腿芝士蛋吐司 $56外层吐司脆脆地,慢烤鸡腿够厚,肉质嫩滑仲好juicy😋 流心蛋浆好香浓,配埋浓郁咸香芝士🧀 味道好丰富,份量十足💪🏻 主打菜式果然名不虚传!✨红烧台式牛肉面 $68汤底牛肉味香够浓郁,面条弹牙有咬口,牛肉大大件又软腍入味。食辣嘅朋友仔可以再加埋虾米辣椒油同酸菜就更香更惹味。✨甜不辣 $38平时食开嘅甜不辣厚啲细件啲,哩度系超级大块😂 虽然比平时薄啲,但食落外层脆口啲,入面都一样软身有咬口。沾甜酸酱一齐食,酸酸地加上微微辣就更香口。✨花枝丸 $38粒粒都大大粒,而且弹牙有嚼劲,热辣辣食落外酥内软,仲有淮盐更惹味。✨芝士火腿肉松蛋饼 $48大大条蛋饼好厚好有诚意,入面嘅芝士同样系咸香浓郁,每啖都食到芝士同火腿。面层有甜甜地嘅酱汁,仲有满满嘅肉松,口感超级丰富😍✨桂花乌龙 $28桂花味清香,乌龙茶底香浓唔苦涩👏🏻✨桂花雪梨罗汉果茶 $32每日鲜制罗汉果茶,加埋桂花雪梨清润甘甜,仲可以清热润肺,无糖够健康👍🏻🔍整体感觉:餐厅环境都几干净,员工服务友善。有自助吧自行去斟水,冇收取加一服务费,食物价
👑慢烤鸡腿芝士蛋吐司 $56
✨红烧台式牛肉面 $68
✨甜不辣 $38
✨花枝丸 $38
✨芝士火腿肉松蛋饼 $48
✨桂花乌龙 $28
桂花味清香,乌龙茶底香浓唔苦涩👏🏻
✨桂花雪梨罗汉果茶 $32
🔍整体感觉:餐厅环境都几干净,员工服务友善。有自助吧自行去斟水,冇收取加一服务费,食物价钱都优惠,味道亦唔错,性价比颇高👌🏻