2021-05-17
一定要同大家介绍呢个大角咀良心小店💛❤️继续支持小店系列🎉佢哋嘅小菜全部都系$60或以下🤩系连海鲜都系呢个价😍有蚬 东风螺 蟹等等大排档都唔止呢个价🥸依家出面大排档起码都$80至$100🥺但又唔系太好食呢间虽然叫做饺子店但系唔系饺子最好食🤣不过店内嘅座位唔多 如果想去食嘅话最好早啲去或者外卖自取佢仲有啲鸡翼肠仔炸烧卖鱼蛋饺子卖🥸行过肚饿都可以买啲嚟食🤪♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎〖辣酒煮东风螺🌶〗$60呢个必必必食‼️‼️ 钟意食辣嘅人必食份量超级大份 有廿几三十粒🤩同埋啲螺系超大粒 用竹签一挑就食得喇😍同埋佢嘅辣汁系索晒入去 好入味 再加埋一大堆蒜蓉 超级有镬气❤️有人话可以自己拣辣嘅程度听过有人好犀利 可以用个嘴啜出嚟😳我应该啜到变孖膶肠都未啜出到🤣〖椒盐鸡软骨🐣〗$50一上碟就见到份量劲多 食极都食唔完🤪仲炸得好干身好脆 鸡软骨都好爽口同班fds夜晚吹水送啤酒好正😏〖煎韮菜饺〗 $10/4pcs虽然佢叫饺子店 但系啲饺子普普通通唔算系好特别入面嘅料唔算好多😳不过都煎得算好香口☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎#eatwithnous_大角咀#ea
一定要同大家介绍呢个大角咀良心小店💛❤️
继续支持小店系列🎉