2021-11-14
🇭🇰 𝕋𝕖𝕣𝕣𝕚𝕓𝕝𝕖 𝔹𝕒𝕓𝕪 @ 𝔼𝕒𝕥𝕠𝕟 ℍ𝕂, 𝕁𝕠𝕣𝕕𝕒𝕟Terrible Baby真系几terrible👿唔系佢嘅食物或者饮品,而系佢嘅Staff,好似挑战你底线咁❗星期五收工带朋友去试试Shisha,打去又话有位唔洗留,去到又话冇位要我哋同人share梳化。好彩有人走先转到枱🌃睇到个好少少嘅景同有私人空间。🔸 𝐋𝐞𝐦𝐨𝐧 𝐌𝐢𝐧𝐭 𝐒𝐡𝐢𝐬𝐡𝐚 $𝟐𝟖𝟎好耐冇去Shisha,揾到呢间好似冇咩人所以嚟试试😮💨拣咗Lemon Mint味配Ice base🧊食落Mint味会较柠檬重🍋因为ice base,令到味道冇咁出,而且ice base有啲废,唔觉smoke有cool嘅感觉🙃可能因为坐太耐,Staff会无啦啦过嚟主动帮你add on refill charcoal,当然系收费㗎啦。🔸 𝐂𝐫𝐲𝐁𝐚𝐛𝐲 $𝟗𝟎拣咗Vodka,以Citrus为主嘅Cocktail 🍸系best with Lemon Mint Shisha。入口酸酸地,好香柠檬热带感觉🌴不过可惜嘅系Vodka应该占好少,冇酒味又溶冰愈来愈淡。🔸 𝐃𝐨𝐮𝐛𝐥𝐞 𝐓𝐫𝐮𝐟𝐟𝐥𝐞 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐬 $𝟗𝟓 薯条嚟到好大筒
🔸 𝐋𝐞𝐦𝐨𝐧 𝐌𝐢𝐧𝐭 𝐒𝐡𝐢𝐬𝐡𝐚 $𝟐𝟖𝟎
🔸 𝐂𝐫𝐲𝐁𝐚𝐛𝐲 $𝟗𝟎
🔸 𝐃𝐨𝐮𝐛𝐥𝐞 𝐓𝐫𝐮𝐟𝐟𝐥𝐞 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐬 $𝟗𝟓
薯条嚟到好大筒,越食越有🍟新鲜炸起唔会话放一阵就变淋,面头洒上黑松露粉,食落好香口。仲有黑松露酱同茄汁,系饮酒嘅最佳小食😋
🔸 𝐐𝐮𝐞𝐬𝐨 𝐅𝐮𝐧𝐝𝐢𝐝𝐨 $𝟗𝟎
开头冇谂住食咁多嘢就叫咗呢一个Nachos。一小盘热辣辣嘅墨西哥芝士酱配Nachos ,好香浓又带有微微嘅辣🌶好开胃!
———
📍 佐敦弥敦道380号Eaton HK 4楼| 4/F, Eaton HK, 380 Nathan Rd, Jordan
🄾🅅🄴🅁🄰🄻🄻:坐喺埋边高枱环境景色唔错,又唔会太嘈可以自成一角💬Cocktail麻麻地🍸差系差在Staff嘅态度,horrible staff😤一定要坐底就order野饮同野食,唔系就要等佢野饮到先再order得食物🤷🏻♀️好似唔想做你生意咁。走嘅时候呢一秒拎返张卡,下一秒已经要你离开位比位佢执野...🤯大佬呀,又唔系唔走,只系执紧袋都要zip系中间收走个hooka,阻佢半秒都会比佢咀咒咁。
💰 ᴘʀɪᴄᴇ ᴘᴇʀ ᴘᴇʀsᴏɴ - $350up
▫️ ʟᴏᴄᴀᴛɪᴏɴ ᴛᴀɢ - 佐敦