【Metime火锅:亲子乐园x 毛孩x私人包房】一次过集多种元素嘅火锅店你见过未?一入餐厅就俾佢个亲子乐园所吸引,有几多餐厅愿意放弃做多几枱客,少啲生意,反而走去买玩具厨房砌一个儿童天地出嚟?呢度真系啱哂大家庭一齐食饭!小朋友系度玩,大人就metime,慢慢吹水。上埋楼上,原来仲有唔同嘅主题房,一班人就可以book房,尽情享乐!店舖都欢迎毛孩架🐶🔷加拿大正宗象拔蚌刺身🔶三文鱼刺身刺身都几高质,肉质肥厚鲜甜,食落好爽口。🔷鲜味卜卜蚬锅锅内有米粉同粟米,吸附汤汁嘅清甜。值得一提嘅系,蚬肉好鲜、清甜,完全食唔到沙!同埋!!我未食过打边锅嘅粟米可以咁甜!🫶🏻🔶手打芝心丸咬咗一啖啲芝士爆哂出嚟🥰🔷香芋包心丸好特别口味嘅包心丸,以芋头为主要材料制成,内馅浓郁香甜,素食就啱哂!🔶全天然霜降肥牛肉有适量的油脂均匀分布,口感鲜嫩多汁。📍:瀛锅 (九龙城)九龙城福佬村道82-84号福成阁地下A-B号舖........#火锅#火锅店#亲子餐厅#亲子乐园#playhouse#毛孩#宠物友善#私人包房
【Metime火锅:亲子乐园x 毛孩x私人包房】

🔷加拿大正宗象拔蚌刺身
🔶三文鱼刺身
刺身都几高质,肉质肥厚鲜甜,食落好爽口。

🔷鲜味卜卜蚬锅

🔶手打芝心丸
咬咗一啖啲芝士爆哂出嚟🥰

🔷香芋包心丸

🔶全天然霜降肥牛肉
有适量的油脂均匀分布,口感鲜嫩多汁。

📍:瀛锅 (九龙城)
九龙城福佬村道82-84号福成阁地下A-B号舖
2024-08-07