招聘中
$18,000-$20,000
月薪
餐厅: 燒肉LIKE (新都會廣場)
资讯:

2021-11-23 1398 浏览
今日出开葵芳meeting完中间有空档时间,突然好想食久违嘅烧肉,即刻openrice search下附近有咩烧肉店,见到新都会有烧肉Like系我之前bookmark左好耐想去试,就二话不说冲过去拎飞先,因为都听过好难食到,好快就截飞,去到门口职员话暂停拎飞,心里sad左下🥲不过好彩十五分钟后可以恢复翻攞飞,我就决定企定定喺门口旁等(想食烧肉的心好强大😆),终于大概五点钟第一个攞到飞可以即时安排入座(想食建议早过晚饭时间黎),睇menu d肉花多眼乱唔知点拣好,就决定叫个LIKE套餐250g($125),有牛舌、牛五花同横隔膜肉🤤睇见都流晒口水,正正正!套餐有埋白饭、味噌汤、泡菜,性价比都唔错调味架上有各式各样嘅酱同海盐&黑胡椒可自助调味,岩哂唔同口味嘅客人。三款肉都唔同部位,口感丰富,同样都重牛味,牛五花油脂分布平均,好好味😋题外话:虽然炉头细细,但一人烧岩岩好,好够火力,而且周围都唔会好大油烟味,大赞会再食,不过希望可以易d食到就更加好

会再食,不过希望可以易d食到就更加好