2021-02-19
Angelo而家已经去咗ritz carlton到做主厨,但系佢开嘅呢间餐厅今年都仍然有米芝莲推荐~味道同价格都相对地亲民.♦ Weekend Brunch ⋆ $638Weekend既下午只有一款Brunch供应,Cold Cut, Salad, Tapas同Pasta都系all you can eat.另外仲会有一份主菜同甜品。.佢嘅tapas有几款都几出色,我最钟意嘅分别系软壳蟹、Escargots 同Shrimp and Scallop😍Escargots仲reorder左!.意粉有三款,黑松露risotto有好浓嘅芝士味,但我最欣赏嘅系佢嘅墨汁意粉。墨汁铺喺底,非常鲜甜,而且仲加咗pesto去煮,都算系我最钟意嘅墨汁意粉之一!.可惜main course麻麻哋,我拣咗wagyu sirloin 但冇咩牛肉味,肉质亦唔嫩,食到一半放弃咗
♦ Weekend Brunch ⋆ $638