2017-11-25
呢间咖啡店好似之前系街档,依家间铺又大又靓,感觉好舒服,真系好啱放假去hea长洲半天游我间唔中都会做下,入长洲当然系不停食啦但其实半日又可以食几多吖😏当然要试下一d未试过既先,因为唔知下次入黎间铺仲向唔向度。今次入黎既目的好明确,要食泰式野同饮呢度既咖啡点知泰式野冇开,其实我黎到既日子系唔会开既不过唔紧要。。。。咖啡先系重点食饱饱,周围行,就到左呢度啦☺因为平日4点几,铺内得1枱人。老板好亲切,真系好似街坊咁,我朋友唔饮咖啡又食紧雪糕,所以我外卖冇坐低。本人有选择困难,好不容易拣左蜂蜜柠檬冰滴咖啡。老板用心咁整咖啡,会讲解点饮,咖啡真系非常清新,我想试柠啡好耐都唔敢试,但呢个冰滴柠啡真系令我一试难忘。咖啡既酸同柠檬既酸好夹,加埋少少蜂蜜香,我下次一定要去试椰皇冰滴,仲有其他。。。每样都试
我下次一定要去试椰皇冰滴,仲有其他。。。每样都试