2024-04-02 37 浏览
🌝成日都好想可以同朋友一齐叹住杯饮品,一边倾心事,一边影下相😍可能成日都咁谂,所以最近新识左个朋友,约好下午食个饭,佢带我来食意大利餐厅💓呢间餐厅带田园感觉,又好似好正宗咁😍睇佢既选择都好好,样样都想试,咁我地叫了三个菜式:牛角包窝夫💕💕💕💕💕呢份窝夫份量好多,下层有好多菜,仲有太阳蛋,太阳蛋既熟度控制非常好,好似半生熟既状态咁,佢既手撕猪系用慢煮整,所以有好香既猪肉味,单骨鸡翼好香,佢既酱都好有风味阿,蜜糖芥末香草酱好百搭,甜甜香香既味道,令人有一种清新既感觉,仲有仲有布雷斯特烟肉酱💗提升原有食物味道,总知就系好食啦手制比利时窝夫💕💕💕💕💕主打属于甜味既窝夫,上面有鲜杂莓,酸酸甜甜既味道好开胃,仲有忌廉同窝夫一齐食,呢个食法系必定咁食💓瘾瘾仲食到蜜糖味,不过最吸引就系雪糕啦,好有凉快既感觉,入口即溶,系用上等级数既雪糕食材星野制茶园星峰💕💕💕💕💕最后都要讲💓呢杯饮料好靓,成杯都系绿色,上面个拉花真系靓到爆,影相都影了好多,佢既茶味好醇,真系好好饮
牛角包窝夫💕💕💕💕💕
手制比利时窝夫💕💕💕💕💕