2010-11-08 222 浏览
同女友黎之前, 系度 check 过有咩好食, 发现赤柱湾果边比较贵, 而且好多人都话佢边 d 服务态度好唔掂甘... 于是就黎呢间鬼佬厨房啦~!除左价钱比果边相宜之外, 我同女友都觉得正滩个景仲好个赤柱湾~ 而且呢间服务态度仲合哂格~! 赞~!红萝白烩红酒牛肉螺丝粉 ($77) - 牛柳都嫩, 唔会成旧香口胶甘, ok 啦~ 而且比左好多 cheese, 如果够热熔埋 d cheese 更好~ 有进步空间~吞拿鱼洋葱芝士 + 火腿菠萝芝士 Pizza ($88) - 推荐~! 批底够脆而且味道都好到位~ 够热~! 最正就系可以一次过拣两款口味而价钱一样~ Like~仲有醉人既海滩景, 阵阵微风吹过~ 加分~!

仲有醉人既海滩景, 阵阵微风吹过~ 加分~!

红萝白烩红酒牛肉螺丝粉 - 不过不失~
Pizza 可以一次拣两款, 批底好脆~! 正~=D
2010-11-07
$82.5 (晚餐)
红萝白烩红酒牛肉螺丝粉 - 不过不失~
Pizza 可以一次拣两款, 批底好脆~! 正~=D
  • Pizza