2017-12-31
过时过节,一家人一齐食饭就系最开心,围埋一齐最好就系食自助餐又或者系打边炉, 大家七嘴八舌有倾有讲,仲有好多嘢食就最正,食日式火锅放题就能够满足晒呢啲条件。我哋就去牛气食日式火锅放题,呢度除左锅底可以自选,啲肉类都可以任叫,仲有好多食物同饮品都可以自己出去食物吧枱自助任食, 系唔会浪费食物嘅大前提底下,真系可以喺九十分钟之内食到饱饱。净系睇下张相就知道我哋叫咗几多嘢食,过时过节咁样先至叫做丰富,只要唔嘥嘢食嘅话,就得喇呢度啲海鲜都真系好新鲜, 款款海鲜啲味道都唔错, 我最钟意食就系𠮶啲蚝同埋带子,用嚟打边炉真系好正,当然虾都唔可以错过。呢度叫得牛气, 最正嘅当然就系牛肉啦,牛肉啲味道好新鲜又够浓郁真系好好味,我哋一家人都好钟意食牛肉,所以我哋食完又食,食完又食,真系 happy 除咗牛肉之外,𠮶啲猪肉同鸡肉都系好食嘅, 不过我哋当然主攻就系牛肉