东坡草扎肉~口感极度软嫩,全旧肉都沾满酱汁,极之邪恶,相当滋味,钟意食五花肉爸爸即刻嗌碗白饭送🍚石锅竹笙蟹粉炖豆腐~上枱时 滚下滚下 🔥震下震下~豆腐好嫩滑,蟹粉香够晒浓,竹笙亦相当入味 👍🏻黑松露熏溏心蛋🥚~蛋味 黑松露味 熏味 三种加埋一齐 成年事好出,蛋黄亦流心,一试再试松鼠桂花鱼~味道酸甜适中,鱼肉亦十分嫩滑 外皮够脆 未食过既朋友唔好以为系松鼠黎 其实系鱼既一种,爸爸话以前系比干隆皇帝食👍🏻👑👑铁板上的小笼包~热辣辣 生煎包既做法 小笼包既食法 够晒新鲜感 食到我即刻整左个下联 热锅上的蚂蚁 anyway 都好味道慢烧烟熏脆皮鸡~外皮一般脆 鸡肉质就比较淋 同一般中式食店差唔多 份量就够 但食第三旧会觉得好饱高力豆沙香蕉~咬落去好油 味道太过甜 唔推荐 😩👎🏿

高力豆沙香蕉~咬落去好油 味道太过甜 唔推荐 😩👎🏿
用餐优惠