2024-06-11 154 浏览
近期香港天气好反常, 一时好大雨, 一时又出太阳. 呢D天气最好都系留系室内, 放长假爸爸话不如食个自助午餐, 咁至系happy holiday! Adrian话好想去玩电动车, 咁我地一于去屯门嘅📍Hotel Cozi The Platter, 1间以火车为餐厅主题, 当中仲有D座位营造到好似坐系火车包厢入面, 好特别🚂今次系第2次帮衬, 自助午餐转了日韩主题, 感觉仍然唔错, 星期六日及假日HK$338加一.食物虽然唔系超级多选择, 但绝对系够食同对得住HK$338! 分几个唔同嘅食物区: 有沙律 / 冻火腿 / 冻海鲜 / 鱼生吧 / 热食 / 烧烤 / 热汤 / 粉面 / 饮品 + 啤酒 / 咖啡 + 茶 / 甜品 + 雪糕 + 生果.面包蟹超级受欢迎, 好多人拎, 我地最钟意系和牛油扬寿喜烧乌冬, Adrian自己都食晒1碗. 呢度雪糕都有唔同牌子同口味可以选择, 连平时好少食雪糕嘅妈妈都食左2杯, 好味道呀!食饱饱, 系时候到Adrian去玩. 酒店有迷你电动赛车场及游乐区, 食左自助午餐仲可以💡半价💡去玩, 开心呀! Adrian一上到去就心心眼D电动车, 平时系出边玩都

食饱饱, 系时候到Adrian去玩. 酒店有迷你电动赛车场及游乐区, 食左自助午餐仲可以💡半价💡去玩, 开心呀! Adrian一上到去就心心眼D电动车, 平时系出边玩都唔平, 呢度系限时内任玩, 好抵呀! 仲有滑梯, 角色扮演嘅服装, 真系啱晒小朋友放电!