2023-06-30
莆田另收茶、芥及加一~味道评分:☄️(highest_surprise)/☀️/🌤(pass)/⛅️/💨(lowest)蛏子 $219/2种口味一年一度的蛏子节,mtr见到劲多广告👀☄️-铁板盐焗蛏子 首先想讲d蛏子好大只好肥美☺️我比较中意惹味d既,咸味渗落d蛏子度,好味!☀️-蒜容蒸蛏子依款就更能食得出蛏子的鲜味&蒜容味🤍☀️椒盐猪手(2片) $48/片「8小时的繁复烹调工序,肥肉全溶解,只留下胶原蛋白。」女人一睇到胶原蛋白,买!要买!食落外层脆卜卜,内里真系好滑🤭啖啖都系满满的胶原蛋白,椒盐调味~好贴心会比埋手套我地食👍🏻☄️芋香鸭 $98有8旧,食落3个层次分明,外面先有一层薄薄的脆片,紧接著系又厚又滑的芋泥,中间夹住更厚的鸭肉😍食落大满足☺️☀️铁锅包菜饭(例) $118造型满分,真。铁锅😂😂好贴心咁用另一个碗仔装住d 花生葱虾仁,可按自己既喜好添加😋自己觉得加虾仁之后好好食☺️☀️桂花陈皮炖雪梨 $48清甜~本身已经食到好饱,但点都系想食个甜品,食依个啱晒🤭☀️红毛榴梿汁(杯) $38酸甜酸甜,几开胃&解腻👍🏻❤️🔥❤️🔥❤️🔥既然你睇到尼度,不妨比个like & comment & follow
另收茶、芥及加一~
蛏子 $219/2种口味
一年一度的蛏子节,mtr见到劲多广告👀
☄️-铁板盐焗蛏子
首先想讲d蛏子好大只好肥美☺️
我比较中意惹味d既,咸味渗落d蛏子度,好味!
☀️-蒜容蒸蛏子
依款就更能食得出蛏子的鲜味&蒜容味🤍
☀️椒盐猪手(2片) $48/片
「8小时的繁复烹调工序,肥肉全溶解,
只留下胶原蛋白。」
女人一睇到胶原蛋白,买!要买!
好贴心会比埋手套我地食👍🏻
有8旧,食落3个层次分明,
自己觉得加虾仁之后好好食☺️
清甜~本身已经食到好饱,但点都系想食个甜品,食依个啱晒🤭
酸甜酸甜,几开胃&解腻👍🏻
❤️🔥❤️🔥❤️🔥既然你睇到尼度,不妨比个like & comment & follow @gulugirl102 ~话比我知你有睇,比啲动力我丫
❤️🔥最后既最后,口味尼家野因人而异啦~