餐厅: Grand Hyatt Steakhouse
资讯:

2022-08-12 551 浏览
同女朋友庆生喺Grand Hyatt嘅Steakhouse𠮶度食dinner,𠮶晚系平日嚟人流唔多好安静好适合两个人烛光晚餐👏🏻👏🏻,侍应嘅服务好好差唔多有one vs one嘅服务,而且电waiter亦都好细心问你需要食啲咩食物先点想点,食牛扒嘅时候亦都介绍得好详细,配牛扒有六种Sources,佢会逐一介绍,而且会推介你佢嘅芥辣适合边一种牛扒👏🏻👏🏻。因为一开始我哋食咗个Cocktail下午茶所以唔系好肚饿,所以叫嘢食嘅时候希望系一次过上晒所有野跟住打卡😂。waiter 都好细心咁问我哋系想一次过上哂所有食物定系逐碟逐碟上👍🏻。最窝心系佢会主动将𠮶啲碟温热返换碟惊我哋将啲食物摊冻晒唔好食🤣最后餐厅都送咗个birthday cake俾我女朋友呀🎉🎉,服务真系好贴心❤️唯一嘅诟病系𠮶肉眼扒我叫三成熟但俾咗六成熟我😌…….呢个系美中不足嘅地方毕竟我用咗600几$700嘅价钱我对碟牛扒嘅期望系几高的…..个蒜蓉包都十分之好食值得推介👍🏻👍🏻👍🏻如果唔系太饱嘅话我都会食好多个蒜蓉包,另外周打蚬汤都几好味我同我女朋友两个食一碗已经够饱啦,overall 我十分满意就系个服务🤟🏻虽然对牛排有少少失望

最后餐厅都送咗个birthday cake俾我女朋友呀🎉🎉,服务真系好贴心❤️唯一嘅诟病系𠮶肉眼扒我叫三成熟但俾咗六成熟我😌…….呢个系美中不足嘅地方毕竟我用咗600几$700嘅价钱我对碟牛扒嘅期望系几高的…..个蒜蓉包都十分之好食值得推介👍🏻👍🏻👍🏻如果唔系太饱嘅话我都会食好多个蒜蓉包,另外周打蚬汤都几好味我同我女朋友两个食一碗已经够饱啦,overall 我十分满意就系个服务🤟🏻虽然对牛排有少少失望😞
Rib  eyes
Crab  cake