2024-11-03
1916 浏览
服务一啲都唔好,除咗你入去𠮶阵带下位,埋单走𠮶阵时同你讲声多谢之外,中间完全冇服务。.点菜𠮶阵问侍应门口黏咗𠮶个八折套餐系乜嘢,点知佢问返我咩啊?咩啊?.虽然我食lunch,但都叫咗四百几同五百几蚊既餐,佢劈低碟汁,都唔知咩嚟,套餐有三片刺身,问佢攞刺身豉油先知原来佢唔出声劈低𠮶碟汁就系豉油(我以为系烧肉汁,点知系豉油,仲系刺身豉油,吹胀)。.两个烧烤套餐,食到尾一个网都冇换过,搞到啲肉烧烧下变咗炭,点解呢度咁多食评话服务好,真心唔明。问乜嘢都黑口黑面,净系识得答我单字(例如:系,无,哦)。.个火较嚟较去,一系好大火,一系好细火,啲人都唔主动走过来较,净系识得围埋一齐倾偈。.埋单𠮶阵终于见到侍应笑笑口讲多谢,可能佢心谂快啲走唔使做。(我都心想快啲食完快啲走,无谓对住啲人黑口黑面,情愿企喺度倾偈都唔招呼客人。)真心冇见过咁差嘅服务。.