2024-03-04
台湾火锅一向系我嘅至爱,尤其系冬天食,暖身又满足😍呢几日天气一冻返D,自自然然就去牛大人食返餐😝拣返最丰富嘅澳洲极上和牛吃到饱($328/位),够晒多选择,兼且任饮任食120分钟😎大枱、卡位同2人分隔枱都有,适合返唔同人数安排座位,枱面空间都算阔落😄主要食物例如肉类、海鲜、浆类、台式小吃、火锅配料等可以用手机扫QR CODE落ORDER至于出面自助区都有多款火锅配料、蔬菜、面类可以拎调味酱料区饮品区今次汤底拣左四目养生素食锅,见佢介绍系加左菊花、黄耆、决明子、杞子四种材料而成,可以滋补身体仲有蔬菜菇类等,而且味道都几清甜😋最贵嘅呢个餐会每人送上澳洲M9和牛牛丸2粒,呢个系佢嘅招牌,一定要试🤤牛丸打得好弹牙,肉汁丰富好香浓😋澳洲极上和牛吃到饱:呢个系最吸引嘅地方,因为佢嘅和牛质素真系好高,每一块都有完美嘅油花分布,肉质嫩滑多汁,渌一渌就可以食,好入味😋仲有好多款唔同嘅肉可以拣,例如澳洲和牛M5牛肩卷、手切封门柳、安格斯特选牛板腱、美国PRIME极级肩里肌、SRF美国黑牛后腿肉等,每一款都有唔同嘅口感同味道,食到饱真系好抵🤤花雕酒鸡件:呢个系我另一个最爱,鸡件浸喺花雕酒里面,食落去好醉人,
主要食物例如肉类、海鲜、浆类、台式小吃、火锅配料等可以用手机扫QR CODE落ORDER 至于出面自助区都有多款 火锅配料、蔬菜、面类可以拎 调味酱料区 饮品区
花雕酒鸡件:呢个系我另一个最爱,鸡件浸喺花雕酒里面,食落去好醉人,鸡肉又嫩又香,好滋味😋
总括而言,牛大人每次食都KEEP得出品有水准,无论系肉类、海鲜、浆类、台式小吃、火锅配料、甜品、饮品等,都好有质素同多样化,而且价钱都唔贵,食到饱真系好抵👍🏻所以建议早D入座黎食就唔使排长龙有排等位 补MENU