今次嚟呢间食饭系庆祝朋友生日,几个女仔想有个地方慢慢叹吓下午茶吹吓水本身我哋book咗户外,但去到觉得有啲热,餐厅嘅职员都好细心咁帮我哋安排返室内嘅座位室内嘅装潢系气派得嚟唔会过分正式我哋嗌咗价值$598两位嘅下午茶下午茶餐嘅摆盘相当之优雅系一个花花鸟笼餐厅都好贴心,帮我哋写上生日牌同插上蜡烛影相𠮶阵有位女员工仲好有心机帮我哋砌好枱面,仲特登喺隔离拎咗盆花过嚟话咁样摆落去构图会靓啲,超好服务! 冇谂过呢个姨姨影相都可以影得咁靓下午茶餐咸点先食咗三款点心有虾多士烧卖同芝麻卷三款都好味然后职员叫我地趁热食左scone 先Scone 就正常味道 佢都俾左三款酱我哋搽但只系得一旧原味同一旧蓝莓要大家share食之后就食咸点整体而言咸点都唔错份量就偏精致最后食甜品,无刻意记得啲甜品系咩嚟,但放入口每一款都系好好味今次嚟呢到主要目的系同朋友庆祝生日,所以一流啲环境同服务,而食物质素唔差已经值得一个好评
室内嘅装潢系气派得嚟唔会过分正式
我哋嗌咗价值$598两位嘅下午茶
下午茶餐嘅摆盘相当之优雅
系一个花花鸟笼
餐厅都好贴心,帮我哋写上生日牌同插上蜡烛
冇谂过呢个姨姨影相都可以影得咁靓

之后就食咸点
整体而言咸点都唔错
份量就偏精致

最后食甜品
无刻意记得啲甜品系咩嚟,
但放入口每一款都系好好味