餐厅: 元気寿司
资讯:

2016-03-14 337 浏览
会员咭要续期, 加速要帮衬既次数, 搭车期间已经用"遥距取票"呢个"分唇", 选择太子呢间高速线开餐去到门口仍然要等几张, 不过好快就有位! 入到位, 望见眼前呢部落单机, 虽然系新接触, 但好快已知道点用 - 轻触式萤幕, 看图落单, 见到右边画面就知道点餐成功落左单后好快就有野食, 食物送黎前, 眼前呢个小黄圆灯就会闪, 仲有提示声响, 火车就会每次送最多四碟食物去你号! 唯每次点餐都有限数(唔太记得几多碟)睇下......至爱既味三文鱼寿司就送到黎我位前啦!以下系我平时最常点既寿司, 包括 :帆立贝 - 肉厚够晒口感, 一口食晒够晒豪气!葱吞拿鱼腩 - 吞拿鱼腩够肥美, 充满油香, 配葱碎既香味, 正爆!螺片 - 爱佢够晒爽口, 同饭既软滑感形成强烈对比, 有趣!池鱼 - 唔系每次都食到, 有时会卖晒, 鱼肉配埋少少姜葱一齐食, 提升佢既鲜味仲有发现佢新改良既斟水机, 好似水龙头咁开关就可轻易斟到热水, 赞!呢个咁新颖既送食物方式, 得意又盏鬼, 莫讲话小朋友, 连我都LIKE呀!!

睇下......至爱既味三文鱼寿司就送到黎我位前啦!
以下系我平时最常点既寿司, 包括 :
帆立贝 - 肉厚够晒口感, 一口食晒够晒豪气!
2016-03-11
等候时间
10 分钟 (堂食)
  • 螺片寿司