2018-07-13 100 浏览
整体食物水准唔错,几好味,不过个酥皮龙虾汤唔知点解等咗成个几钟🙄真系over一个钟最‘庆’系本身HSBC咭$500以上有88折,佢碌咗冇比discount但同我讲void唔到,傻的吗🤷🏻‍♀️点会冇得void,你唔识洗唔洗我教你😤个楼面男仔问完d话事人再解释嘅原因完全说服唔到我,类似话我冇出声讲要用个优惠,有d客会拣储分唔要discount....成张HSBC咭都比埋你仲要讲d咩?你系staff优惠唔系你promo架咩?十万个为什么?🤔最后当然有void比返discount我,话下次真系冇得void🤦🏻‍♀️仲会有下次。。。公司处理不当,好似讲到皇恩浩荡咁😑P.S 嘢食系ok,service就冇架喇,楼面得一个staff,等食要好有耐性同EQ要高

周打蚝汤
酥皮龙虾汤