2012-04-05
我就系湾仔读书嘅 老实讲好吾好食就因人而议 不过我学校啲人都食得几密下我觉得咁嘅价你想食啲咩好野$32 $38个学生餐 我觉得佢地果啲食物质素就吾差 重要系食得饱 求求其其就食咖喱猪扒饭 够大呀^_^咖喱猪扒饭 : 块猪扒就本身好好食 炸得够脆 不过有时会入面唔够多汁 炸过龙 最惨系D 咖哩汁 完完全全系食得出系咖哩砖 完全对食物冇要求o既做法汁烧鸡扒饭 : 冇特色 烧汁同沙津酱淋左o系一块脆皮鸡扒上面 鸡扒有急冻味(有时重有焦味) 鱼生: 冇质量 俾学生果D重耍差D 一系未解冻一系唔新鲜拉面 : 汤系粉加热水好水冇body 面身太念 唔弹牙面豉汤 : 连拉面汤都唔重视 面豉汤就死得啦 几片海带几粒豆腐加味粉就当面豉汤 当食客冇觉不过有野要弹下 就系冇得分单俾钱 同埋食物黎得太慢 对学生做成好多不便 侍应态度又嘛嘛 尤其对学生 想讲系咁多 想揾好野食去远啲
鱼生: 冇质量 俾学生果D重耍差D 一系未解冻一系唔新鲜
拉面 : 汤系粉加热水好水冇body 面身太念 唔弹牙