2020-03-16
虾多士 ($23) - 买少见少嘅点心,面层铺满芝麻,薄薄虾胶都算弹牙,唯一唔钟意块每啖多士都有油渗出嚟,好油陈皮牛肉 ($20) - 普通,无乜陈皮味,牛肉肉质比较削鱼汤猪软骨米线($55) - 份量比预期少,汤底淡,完全唔似系鱼汤,本来最有期望,结果好失望…呢个价钱,食x仔已经有个supreme combo喇马来西亚香滑奶茶(+$3) - 饮到最底,有异物,望咗一轮,应该系蛋壳;店员解释系水吧同事同时要帮手处理剥蛋,姑勿论系咪厨余或其他人嘅𩠌渣,一杯饮品奉送异物已够呕心,换过另一杯都无意欲饮了,唯有取消。开茶每位$6,落单前已问清楚系未可以自由选择开茶或饮品,已获店员确认,所以我哋拣咗奶茶就无开茶;张单无列茶钱,但收银似乎自动加2位茶钱,我哋话无开茶,反问我哋系咪无饮过任何一杯茶 🤯 所以俾钱前要睇清楚
陈皮牛肉 ($20) - 普通,无乜陈皮味,牛肉肉质比较削