2024-04-20
稻香又搞一蚊鸡优惠,见自己上次食已经系几年前嘅事,朋友就几乎次次做promo都嚟食嘅,佢话今年只鸡细只咗,不过细只咗都系一蚊啫,试下无妨呀。⭐一蚊鸡基本上全场都系叫一蚊鸡,两位可以叫一只,四位就叫两只,如此类推,我见有枱六个人真系叫咗三只鸡,哈哈,成枱都系鸡。我自己又唔觉得只鸡好细只㖞,上枱𠮶阵时仲非常热,啱啱烧起,剪开只鸡果阵仲漏晒油,真系几吸引😋皮香肉嫩,呢个价钱抵到爆啦😆⭐黑蒜鲍鱼鸡气锅汤 & 无花果贡梨鲍鱼鸡气锅汤食完只鸡都饱咗九成,朋友话使唔使加𩠌食下饭,但系真系好饱食唔落,最后叫咗一人一个气锅汤。黑蒜味浓,有啲饮中药嘅感觉,意外地原来黑蒜煲汤都几好饮㗎㖞。无花果贡梨就同一般中汤嘅味道分别不大,甜甜地清清地咁啰,入面有一只鲍鱼仔,数件鸡件、瘦肉、梨片同半粒无花果,我觉得汤料仲多个汤,我宁愿饮多啲汤㗎。埋单呢个价,稻香会唔会蚀㗎?
⭐一蚊鸡
⭐黑蒜鲍鱼鸡气锅汤 & 无花果贡梨鲍鱼鸡气锅汤
埋单呢个价,稻香会唔会蚀㗎?