2021-05-26
嚟到月尾,即系又系粮尾时间,朋友话唔好食得咁奢侈要悭d洗,于是就经过是但入去试一试🤣🤣点知又几有惊喜👍🏻首先,入边嘅装修又真系几有泰国风味,够晒”简单”,唔同既系好彩入面既冷气好够。之前做领队果阵,就唔系好钟意飞泰国,因为太怕热,而家边度都冇得去,反而就好想去泰国轻松吓。🎈水门鸡饭 $54讲真卖相就冇咩特别,点知食一啖油饭落口又好惊喜,个油饭好香,咸度又适中,会忍唔住一啖又一啖咁样食,第一次想食多d饭🙈🙈 至于d鸡都唔错,切出黎有胸肉亦都有髀肉,就算系鸡胸都好滑,加埋甜甜辣辣既豉油又真系好好味,成碟清晒😋😋🎈烧原只鱿鱼 $45一碟有两大只鱿鱼,味道都唔错,个汁仲系酸酸辣辣,好开胃。而且烧得啱啱好,唔会干身唔会韧👍🏻🎈冻泰式奶茶 $22至于杯奶茶我就觉得唔系好够茶味,偏重奶味,甜度亦都有就返香港人,冇泰国饮咁甜🤣🤣因为泰国饮野通常都好鬼甜,所以次次去都学定泰文少甜点样讲😝😝🎈脆香鸡翼 $28$28有4只鸡翼还可以,虽然有跟甜酸酱,不过鸡翼本身冇咩味,而且唔系啱啱炸起,相比起其他野食就有少少失色🙈所有服务员态度都几好,做野又爽手,上菜落单都好快。除咗一位游魂冇表情女生,明明有位可以上菜,但
🎈水门鸡饭 $54
🎈烧原只鱿鱼 $45
烧原只鱿鱼
🎈冻泰式奶茶 $22
脆香鸡翼
🎈脆香鸡翼 $28
Yummy.life.kat
所有服务员态度都几好,做野又爽手,上菜落单都好快。除咗一位游魂冇表情女生,明明有位可以上菜,但系偏要行少两步喺我个膊头上边摄落枱。之后上鱿鱼𠮶阵,一野车落枱,结果碟鸡饭豉油就打侧左,而佢当然系冇留意到就走咗。。。所以张相入面张枱系充满左豉油🙈🙈