餐厅: 雅 ‧悠蔬食
资讯:

2017-12-18 143 浏览
今日同父亲庆祝生日🎊🎊爸爸想 生日搞点新意 我就订左素食餐厅🥒🍆🌽🍎 同佢庆祝生日 希望今年生日可以「特别」d🎉🎉既然系生日 就一定会点寿包啦寿包外型好精致 里面莲蓉香甜 包质感好松化主菜方面 点左餐厅招牌菜 焗大啡菇上枱时热辣辣 大啡菇真系成个手掌心咁大👋🏻👋🏻😱😱 薯蓉加埋黑松露 色香味十足 薯蓉亦食得出有用心调味👏🏻👏🏻饮品方面拣左平时出面少见既五谷杏仁牛乳杏仁牛奶本身已经香浓 加埋五谷一齐 带点口感特意点左个汤品俾爸爸试下唔好睇个汤咁绿色 咁怪实际好香忌廉味 波菜味完全唔似中汤咁 但有层层「菜味」配合埋桃胶 更加补身👍🏻甜品又点少得呢😘黑芝麻味香浓 好细滑 同时品尝到芝麻糊既香滑 奶酪既奶味细致 好满足👍🏻👍🏻
今日同父亲庆祝生日🎊🎊
爸爸想 生日搞点新意