2024-09-07 269 浏览
我哋就带左妈妈嚟中环嘅和牛割烹小田,见识真正嘅和牛究竟有几好食🎉。妈咪日日做饭做得辛苦,就要拣一间佢钟意食嘅日本料理,同佢一齐食餐好既。同一班开心嘅人,去一间舒适又优雅嘅日本料理,一齐齐痛痛快快享受Dinner Omakase $980,真系无得顶😊主厨每一道菜式都系一件艺术品,就好似一个个惊喜一样跳出眼前,每客菜已经好有份量,每一种嘅菜式,每一个小细节,一目了然。话说揾食嘅重头戏,就非番茄肉酱小田和牛汉堡莫属🍔!和牛肉质香嫩,流出嚟嘅肉汁令人流口水,配埋自家制嘅番茄肉酱,味道正到无法形容。每咬一啖都肉汁四溢,彷佛渗入每一块肉,回味无穷👍。同埋,又试到小田和牛寿喜烧配日本第一Kodawari蛋🍳,真系令人无法抵挡,香喷喷既蛋黄香,一流出黎,蛋香四溢,每一啖都系快感。