2024-01-19 583 浏览
味道真系不能形容咁怪,无法欣赏!同同事堂食lunch,食后共同嘅comment : 贵、怪、难食、无下次。手工意粉我好肯定唔系手工嘢,根本就系包装意粉。牛腹肉个汁咸到我觉得自己食紧腊鸭(即使已经拨开大部份汁),虽然个牛肉系几软淋,而成只碟只得肉片配薯仔嘅情况下,上菜第一下感觉已经唔多好,而且薯仔系近乎无调味,同牛肉果种强咸成强烈对比。甜品Tiramisu 本身块主体系ok嘅,但系浸喺个唔知咩酱度就成件事错晒,要我拨开啲酱先食到expected嘅味到。跟餐无餐饮,于是我加$25,得到半杯美式滴漏斋啡,唔难饮,因为无乜味,不过呢杯嘢我觉得喺其他餐厅系跟餐送嘅,反正你都系喺一大壶煮好咗嘅咖啡壶倒出嚟啫。总结:我觉得餐厅为fusion 而fusion,不但对唔住价钱(就算平一半我都唔会再返来),重点系难食,希望老板研发下新味道,揾啲夹啲嘅酱嚟fusion
味道真系不能形容咁怪,无法欣赏!

手工意粉我好肯定唔系手工嘢,根本就系包装意粉。

• 虫草花忌廉汤