2018-03-28 3494 浏览
今日班fd话找日入马场赌马,我话既然系噤不如舒舒服服一路食一路赌就book位去喜马当先寻食吓先,呢度系半自助餐,首先要选定日子和人数,然后过数先,入到去某些要收钱食完再计,book再位就唔使再俾马场$10入场费,入到餐厅环境几舒服几宽宽敞,行怀旧英式酒吧设计坐低睇餐牌简选主菜,某些主菜要加钱,出面摆放左一些食物在指定时间内任取,进食既时间大约第一场开跑前三十分钟有食物提供,免费食物大约提供2个半小时左右,跟住就不再提供,场内还有投注终端机、柜位服务和借用ipad,跑马其间可坐系一路食一路睇电视或行出露台睇现场讲返食物都有几多款提供,有鱼生、寿司、熟虾、熟螺、芝士、火腿、奄列和甜品西饼……我主菜就选左个烟肉免治和牛汉堡,烟肉味美,免治和牛好juicy其他食物都几好味,不过以这个价钱来讲,食物既款式和种类唔够多,唯一好处系可以舒舒服服坐系到一边食一边赌马

烟肉免治和牛汉堡

烟肉免治和牛汉堡