2023-10-22 107 浏览
星期日放假谂住出去食个早餐,所以就试下哩间新开嘅cafe.12:00坐低,店员就俾个QR code我落单。揾咗好耐都唔见有all day breakfast, 于是我就问佢系咪无all day breakfast. 店员话无。明明我记得佢门口menu有all day breakfast嘅相,于是我去openrice睇多次个menu, 原来个早餐系真系早餐,做到11:30咁算啦,系我自己睇漏。但一间cafe无all day breakfast我系有啲意外嘅一早起身唔想食意粉同饭,唯有叫个蓝莓松饼同一杯iced americano.对个muffin其实都无期望,应该都系攞货唔系自己整,只要唔难食我就觉得ok. 个松饼嚟到,我一食,冻嘅系又冻又硬又干。我去starbxxxx叫个muffin佢都会帮我reheat啦就算一啲无得eat in嘅coffee shop都会reheat个muffin其实都唔高要求,唔洗要你好食啊,但起码俾个热嘅muffin我丫reheat一下咪无咁干咁硬啰杯iced americano就不过不失
星期日放假谂住出去食个早餐,所以就试下哩间新开嘅cafe.

个松饼嚟到,我一食,冻嘅

reheat一下咪无咁干咁硬啰

杯iced americano就不过不失