2010-09-29 51 浏览
从网站及杂志得知此朱古力店,亦同时介绍有朱古力试食会,对于朱古力狂热者,当然唔会放过啦,一于试一试佢o地o既底蕴。前前后后都去过三次,原本想报个朱古力试食会,不过可惜实在太多人报太full,要等个几两个月,不过实在等唔切,所以去o左睇睇先。去到真系认真唔讲得笑,一来环境舒适,二来真系好有试意,朱古力任试任食不在话下,试到有o的唔好意思,试食o既时候,店员会耐心讲解每一种朱古力o既特质,了解客人喜欢边一种类型o既朱古力,从而推介合适o既朱古力。每一次入到店舖都见到Lawrence亲切o既笑容,亦好surprise Lawrence会记得我个名,而服务态度当然非常好啦,所以每次都好愉快。参加个试食会可以试食到唔同种类o既朱古力原粒之余,可以更加了解朱古力o既历史同典故,亦可以知道如何品尝朱古力等等,实在获益良多。我o地相信店主开办试食会系好希望有更多人会更加了解朱古力,推广及推介好o既朱古力系主要目的。我可以话o黎间朱古力店暂时o系香港系最有心思同诚意的。讲o左咁耐,都应该介绍一下最钟意o既朱古力,o既莫过于Heart Dark, Poker 同埋Therapy,食落好smooth好有层次

讲o左咁耐,都应该介绍一下最钟意o既朱古力,o既莫过于Heart Dark, Poker 同埋Therapy,食落好smooth好有层次,亦都十分香浓,食完唔会有苦涩o既感觉,仲好食过其他出名o既牌子。

我o地十分希望店舖可以提供饮品,当然最好有朱古力饮品啦,因为好想o系一个咁舒适o既环境下可以好好品尝咁美味o既朱古力,可以慢慢享受朱古力实在系人生一大乐事。
2010-09-29
外卖自取
$100 (其他)
  • Heart Dark
  • Poker