2015-02-24
1830前食,全包98,平,就系主题当然要入正题讲食物,食材,全自助,系肥牛同串烧要点先有,食物唔算多,先来个小食,煎饺子,鸡翅,味道还可以,咖喱鱼蛋就不用食了,正菜有鸡同鱼,我地食鸡,要少香辣,味道不错,鸡肉不算老,ok.。。。跟手食物全自助,放晒出来自己攞,老实,感觉唔太fresh,攞左鱼皮,香脆,无问题,有二款自包饺子,又系比想像中新鲜,但无鱼皮饺啰。。玉米甜,金菇,肥牛,鲜牛,芝士丸,都同出面一样,无特别,但蟹棒就差少少,有d un,猪肉,猪润,肠仔唔太觧了。食物花款真系唔太多,无牛栢业,鱿鱼,鸡子欠缺,但同场有烧烤食物,又系细细件,牛,猪肉就普通d,但烧鸡肉又几好食,多春鱼都不错,系卖相一般。。反而饮品叫多款,有beer,百事,7up,道地饮品,同埋几款其它饮料,系无热茶。。成个场,系价钱平,要食好嘢,咁请揾另一间吧,同埋乜都自己来,攞埋碗筷,加上锅高,夹食物几倦,anyway,又系个句,98任食,任饮,仲想点Last仲有牛记桶装雪糕,算了,无食
Last仲有牛记桶装雪糕,算了,无食