2024-08-02 127 浏览
晚餐时段,我哋就去咗间坐落喺旺角嘅泰国菜餐厅叫""""泰""""去同同事一齐庆祝,呢间就喺公司附近嘅街口嚟㗎,食物新鲜,服务贴心,坐位又多,极好掣。💠泰式生虾刺身💠:此款我最喜欢,生虾鲜美好弹牙,佐以特制嘅酱汁,令味道更上一层楼。💠腌酸辣凤爪💠:凤爪吃落要清脆,配合独特嘅酱汁,系整个舌头都充满咗酸辣之味,好难忘咁,系一定要试嘅畅销菜式😊。💠泰式沙嗲串烧(猪/牛/鸡)💠:串烧嘅部分,无论系猪肉、牛肉还是鸡肉,都系好香嘅沙嗲味,爽口又下饭,实在好好食!尚有其他仲有好多嘅菜式,如:咖哩炒软壳蟹🦀,亦系异常吸引,又香又辣嘅咖哩加上软壳蟹真系太美妙啦。每款食物嘅份量都控制得刚好,每款菜色都系由心出品,食完真系感到好满足,每次嘅新嘅菜肴都会带嚟惊喜,系一间好抵食又新鲜嘅餐厅,见证每次嘅美好时刻!🙌🥳👍