2020-04-19 210 浏览
役情以来都甚少外出食饭,老公 突然话好挂住置富嘉湖 湘川户 川烧虾球带子😅😅好啦就满足下,佢约埋阿爸阿妈一齐出街食啦😬😬地方够大1.5米绝对冇问题,非常之有纪律啊,员工都带晒口罩和量度体温👍👍有惊喜呀😝😝主餐牌七五折,正呀!川烧虾球带子~足料之选,虾球超大只爽口弹牙有鲜味,带子同样大粒,稍微炸过,非常嫩呢😊😊我就最钟意杭州酱鸭~滋味之选,烟熏味很香浓,鸭肉扎实好有口感🤤🤤天府水煮牛肉 ~重口味之选,够麻够辣,牛肉份量多,又够嫩,大量芽菜和宽粉,很地道的川菜代表👍👍花雕醉鸡~必点自选,酒味不太浓,反而多一份酒香,甜甜地,鸡肉嫩,吾错😬豆沙锅饼~上海嘅甜品代表,即叫即做,满足各样菜式都唔错,店员服务亦都好有礼貌!男经理好好人呀🥰🥰仲有七五折真系好抵食😌

有惊喜呀😝😝主餐牌七五折,正呀!

豆沙锅饼~上海嘅甜品代表,即叫即做,满足