❣️上水广场「牛摩+」独家推涮涮锅放题夹公仔机二合一 ❣️天气转凉最啱烚下烚下🍲「牛摩+」上水广场店独家推出左「日式涮涮锅放题夹公仔机二合一」⭐️有得食有得玩梗系即刻去开餐啦😍😍呢度同时提供日式涮涮锅放题同时尚夹公仔机,一次过俘虏牛控、火锅控同夹公仔达人‼️完全中晒我心水!可以边食边潮玩!我哋就拣咗食美国极品牛小排海鲜放题同牛摩别注版汤底「博多美人骨胶原啫喱鸡白汤」!造型萌爆超美颜🥰美国及日本引入优质牛肉,90分钟任食!❇️源源不绝供应美国极品牛小排、美国极上和牛、美国特级牛肉、美国极上黑豚肉、花胶、鸭血、帆立贝、海虾、墨鱼仔、广岛蚝和经典港式酱爆濑尿牛丸等❇️加上自助放题区,粟米、蕃茄、米线、薯粉、米线、多种唔同蔬菜🥬甜品方面都有好多唔同口味!啫喱、布甸、泡芙、糕品等选择仲有埋雪糕🍦饮品都有好多选择!饮品柜有齐汽水、冇汽饮品同埋茶类!最惊喜系有埋成部咖啡机喺度!同埋沙冰都有两种口味!真系一次过满足我地所有愿望😍餐厅空间感十足超级宽阔!充满童趣玩味缤纷色彩🌈上菜速度非常快!店员服务周到,主动帮我哋加汤同收碟!
❣️上水广场「牛摩+」独家推涮涮锅放题夹公仔机二合一 ❣️

2021-10-27