2023-03-14
店舖细细地可以坐15个人内,相信餐厅主要以外卖为主,因为我见到好多外卖app纸袋放咗系舖面!😆 装修简约,清新!同poke bowl 都好夹!同大部分店一样,有自选亦有配搭好嘅!Creamy baby (三文鱼、牛油果、蟹籽、鸡蛋丝、青瓜、豆腐、脆炸蒜粒、木鱼丝配芥辣沙律酱) -$118拣咗寿司饭无拣沙律菜,因为我始终鱼生配醋饭系最夹!三文鱼都算肥,有脆炸蒜粒令到整体再香啲!芥辣沙律酱嘅份量真系岩岩好,够哂整个饭得黎又唔会唔够捞, 加埋青瓜爽脆清新, 绝对系唔错!Spicy Ahi Tuna(吞拿鱼、枝豆、青瓜、芒果、青辣椒、芝麻碎、紫菜丝配辣豉油) - $108呑拿鱼味道都平时poke bowl 嘅都差唔多,枝豆平时要自己去壳,而家粒粒连饭食几爽😆芒果超级甜呀!本身有辣鼓油都辣,有超甜芒果可以少少地中和返😁同埋呢个bowl 五颜六色好靓!不论味道配搭或颜色都几好啊❤️
同大部分店一样,有自选亦有配搭好嘅!
Spicy Ahi Tuna