2019-08-19 190 浏览
已经系第n次食觅食家,有时放左工打个电话黎叫外卖再慢慢行过去拎就岩岩好! 今日终于可以堂食,打翻篇食评先。最出名最多人叫既一定系巨型鸡脾蛋饭,仲可以配意粉/沙律,配好多唔同既汁。我今日叫左鸡脾蛋饭配咖哩汁,依度饭量系偏少既,但相信我! 绝对唔会唔饱因为鸡脾真系好大只,但万一真系大胃王想加饭都系免费既 讲翻碟饭,食左甘耐都依然大大只无缩水,有时如果师父觉得只脾唔够大佢会比够两只! 大家一定要落放系枱面既孜然粉同辣椒粉,惹味即刻加十分!一定会忍唔住咬埋皮 😂 皮都系炸到硊又唔太硬 ☺️ 超正。大家如果买左外卖都会跟翻啲粉,一样好食。🤭 甘既价钱甘既质素真系超哂班劲高CP! 系我食完再食既选择 !

鸡脾煎蛋饭 咖哩汁
2019-08-13