2024-08-27
喺IG见到呢间餐厅嘅宣传,生日book咗食个饭一开始见到啲装修都觉得几靓,好适合打卡!最后食完觉得好失望,主要系以下问题🥲❌ 寿司第二轮出餐极慢!❌长等出餐后依然漏单!!❌由于寿司出餐超慢,只可以在限时内享用火锅料,但可以选择嘅食材非常有限,感觉好似食紧吉X家边炉😅 CP值极低!❌任何火锅酱料需要额外加$10,第一次食嘢酱料需要另外加钱先提供😅佢有提供限量点嘅串烧,同埋无限点嘅火锅料同寿司🍣点第一张单,所有嘢都上得好快,味道发挥正常,但系寿司鱼生色泽暗沉,好似唔太新鲜而且好薄!个豆乳火锅汤底几好味,但系冇任何酱料俾你点,追加酱料需要额外加$10,感觉好吝啬🥲最难接受嘅系第二次落嘅寿司单,竟然等咗半个钟以上先上,店员冇帮忙催单之余仲话如果重新order嘅话又要重新再等过…🤯我食呢个放题得90分钟,但系第二次点嘅寿司单(喺落完第一张单后就马上落嘅第二张单😓)喺店员提我差唔多够钟先上菜😅 但系明明全场都未坐满人,有几张大枱都冇客,点解出嘢可以咁慢??😅388一位,我哋四个人入嚟,呢个价钱我可以喺出边食到好多唔同食材嘅火锅,真系好唔值呢个价❌❌❌ 朋友们都觉得唔好意思请咗寿星食餐咁嘅生日饭😅
喺IG见到呢间餐厅嘅宣传,生日book咗食个饭
一开始见到啲装修都觉得几靓,好适合打卡!
最后食完觉得好失望,主要系以下问题🥲
❌ 寿司第二轮出餐极慢!
❌长等出餐后依然漏单!!
佢有提供限量点嘅串烧,同埋无限点嘅火锅料同寿司🍣
朋友们都觉得唔好意思请咗寿星食餐咁嘅生日饭😅