2024-04-18 24 浏览
今日同妈咪去shopping,行到好饿就入左间餐厅医肚😋。我哋一人叫左个tea set✌️,有「兰」同「樱」两个set,里面有啲食物系一样嘅。首先系共同食物🫶有野菜沙津,蔬菜好丰富,口感好爽脆,调味岩岩好;和牛寿司牛肉大大块,份量好足,肉味好鲜甜;吞拿鱼寿司鱼肉好饱满鲜甜,鱼生冇筋,好好味;赤身切得好大块好厚身,食落满口肉,好新鲜;水云口感特别,味道清香然后系「兰」独有食物🤟吉列和牛皮脆肉嫩,一块和牛有两种口感,食完仲想再食一次;跟住有日式煮和牛,熟度适中,肉味香浓,入口即化,每口都系和牛嘅油香;薯角炸到岩岩好,好脆口,沾埋茄汁最完美再嚟系「樱」独有食物🤟和牛他他卷入面嘅牛肉半生熟,加埋柠檬汁,又鲜又甜;最后系三文治,内馅系好厚嘅牛肉,一口咬落去牛肉汁喷出嚟,好好味,食哂都唔够餐厅食物质素高,环境气氛好,服务又好,下次一定再去食🎉!

首先系共同食物🫶
然后系「兰」独有食物🤟
再嚟系「樱」独有食物🤟
和牛他他卷入面嘅牛肉半生熟,加埋柠檬汁,又鲜又甜;
餐厅食物质素高,环境气氛好,服务又好,下次一定再去食🎉!