2023-04-12
复活节假期,家人外游,瞓到晏一晏,独自去揾食!入去到餐厅已经3:00,可以平小小直接叫下午茶!下午茶餐选择都几多,有三文治,有包,有多士,有炒粉面,因为起身未食过嘢,所以叫咗一份饱肚啲嘅芝士焗肉酱意粉!虽然今日系红日假期,不过成间餐厅既人流唔多,仲有位净,可能好多人都离港旅游!客人已经唔多,但系餐厅嘅侍应亦都系有限!举咗几次手都冇人应,最后要企起身叫先有人行过黎落单!呢度嘅座位几舒适,灯光都几光猛!每张枱都放咗调味料,可以自行选择!讲返个肉酱意粉,因为要焗嘅关系,我都预咗要等,点知由落order到上餐都只系短短5分钟,杯冻柠茶都未到,意粉就到!可想而知质素会有几好🙈🙈果然,一食落口就知龙与凤!先唔评论点解有一片蕃茄放喺面!斋睇表面,已经用错芝士,应该系用芝士碎,而吾系一条条,做吾到拉丝效果!而且焗嘅时间唔够,成兜意粉冇㶶边!又吾够热!肉酱正正常常,酱汁多个肉碎!意粉唔够弹牙!以52蚊黎讲,真系唔值,如果唔系附近冇乜选择,都唔会拣佢!
入去到餐厅已经3:00,可以平小小直接叫下午茶!
肉酱正正常常,酱汁多个肉碎!意粉唔够弹牙!
以52蚊黎讲,真系唔值,如果唔系附近冇乜选择,都唔会拣佢!