2010-07-18 6 浏览
上网见到呢间餐厅有自助沙律吧, 就俾佢吸引左黎试啦~点几黎到, 都等4张台, 不过好快, 唔洗5分钟就有位。gd~呢到环境几好, 虽然多人, 但唔太嘈, 我地位系角位到仲够晒清静。gd~我地2个人叫左, 一个海鲜奄列饭(茄汁底)$64, 一个芝士波菜三文鱼焗通粉$64,另外加左$23要个自助沙律(1次)+一杯灯汁。先介绍个沙律吧, 有(菠萝, 桃, 菜, 吞拿鱼, 栗米, 薯容, 蕃茄仔, 沙律通粉)如果其中一样无晒, 佢会换款, gd!另外仲有千岛酱同一只有d 蒜容味既汁俾你捞。gd!不过今次埋得唔够高, 下次再黎堆过~而主菜, 海鲜奄列饭(茄汁底), 得个样, 食落普通, 唔够味, 好淡口,又话有海鲜, 原来只系向d 汁到有少少海鲜肉, 差。(挂住食唔记得影相~)另外芝士波菜三文鱼焗通粉就几好食, 唔太腻, 如果多d 料就好啦, 因为只见3旧细细的三文鱼肉, 一少堆既波菜。2个人最后都系食唔晒咁多野, 下次叫一个饭/面加个大大沙律已经好够。2个人埋单$169。
上网见到呢间餐厅有自助沙律吧, 就俾佢吸引左黎试啦~
另外加左$23要个自助沙律(1次)+一杯灯汁。
如果其中一样无晒, 佢会换款, gd!
另外仲有千岛酱同一只有d 蒜容味既汁俾你捞。gd!
不过今次埋得唔够高, 下次再黎堆过~
2个人埋单$169。
自助沙律吧
芝士波菜焗通粉