2016-12-26 1852 浏览
我同我朋友都系酒鬼 更加系日本控 所以今次食呢间原因系为左 ....近诺士佛台 ...吾洗走黎走去!既上2030 4楼好多间都大排长龙 唯独呢间 可能佢既位置问题吧!所以等都吾洗等即入 朋挨水室车未到坐左廿分钟 staff都好好冇系咁雷我抵赞刺生够新鲜 特别系海胆好鲜甜冇药水味 呢度系两个order 98数蚊 差吾多啦鸡泡鱼干 /淋味鱼干 有follow 开我既都知系我至爱 必点 只要烤透好难会吾好食 亦都岩一边饮一边吹水一边食!碎葱tuna 小卷 料就够多但tuna味吾出 !日本菜除左刺身 寿司 卷物都系吾小得烧鸡皮 烧得够干身好香好脆 大爱烧鸡翼皮脆之余吾会烧到鸡肉变柴 仲可以食到鸡肉既juice 烧牛舌 虽然个个都话70蚊吾抵食 但系出面食好食靓既牛舌大多都5十几蚊啦 呢度厚切一串三块 仲要好食 真系一d都吾贵 不过如果两个人食 嗌一串share 试埋其他野就成餐晚饭最吾得就系呢个天妇罗拼盘 太多炸粉 粉多到厚过面皮真系吾得成口粉食吾到主要既食材 无意思的总括整体都吾错 服务 食物都可以再番兜的
朋挨水室车未到坐左廿分钟 staff都好好冇系咁雷我
抵赞
鸡泡鱼干 /淋味鱼干
碎葱tuna 小卷 料就够多但tuna味吾出 !
日本菜除左刺身 寿司 卷物都系吾小得
烧鸡皮