2021-12-04 929 浏览
好耐冇出西环,念住餐后同Fd食下中式糖水啦,点知真系自己拿来😓唔会再去。坐低睇住个menu,心念价钱系中式糖水入面都算唔客气喔,openrice又有咁多like,咁出品应该有返咁上下啦,事实证明我地都系太天真。个红豆沙,oh 应该叫佢红豆汤,稀到一个点,甜到漏,仲要完全冇沙。莲子核桃露,公道D讲莲子系OK既,核桃露一样稀到令你怀疑自己食咁既系有核桃味既甜汤。甜可能老人家钟意挂,我可能未到个年纪真系接受唔到咯。清水鸡蛋糕,话系蔡澜推荐仲要系名人至爱,吹到咁一定试埋。点知又中伏,尼D唔系隔夜有甜味个D馒头来既咩,名人既味觉真系与众不同D,可能我出唔到名就系因为我嘴刁😥

2021-12-04