2012-09-21 4058 浏览
是日星期三, 8点到达, 约840分左右入席,已经算快了。有得坐入面,其实入面环境好D,因为出面始终系商场,嘈D。2个女人,食唔多,点了一个ALL-DAY-BREAKFAST ,加 CARBONARA,加$30 可以要汤/沙律+是日茶.一住底就有, 真系食唔惯,知道呢款包是比较硬既,所以唔中2食既都唔可以话佢特别硬既。是日南瓜汤, 真系好重南瓜味,会将住个口,好有口感。正餐!!! CARBONARA($98)平时出面食都系70几蚊, 不过又唔太好食,佢特别在会用D蒜抄下D意粉, 会有阵香味入口,唔系净系CREAMY既感觉。D烟肉都好重要,都算厚而且香口...面头既2片CHEESE 入口都系灵魂所在!!真系正牙,可以一试。不分早晚既 ALL-DAY-BREAKFAST ($98)食过佢BRUNCH既ALL-DAY-BREAKFAST ,唔太知有咩唔用可能系BRUNCH既MEAU有得拣,而DINNER只有呢款ALL-DAY-BREAKFAST ALL-DAY-BREAKFAST 有::2片烟肉+ 肠+ 多士2片+ 半个蕃茄 + 炒蛋 + 茄汁豆 + 小小磨姑,讲真, 材料梗系觉得唔系好抵,

是日星期三, 8点到达, 约840分左右入席,已经算快了。

有得坐入面,其实入面环境好D,因为出面始终系商场,嘈D。

2个女人,食唔多,
加$30 可以要汤/沙律+是日茶.

一住底就有, 真系食唔惯,
知道呢款包是比较硬既,所以唔中2食既都唔可以话佢特别硬既。
面包好硬
是日餐汤-南瓜汤
是日南瓜汤, 真系好重南瓜味,会将住个口,好有口感。

CARBONARA
正餐!!! CARBONARA($98)
平时出面食都系70几蚊, 不过又唔太好食,
D烟肉都好重要,都算厚而且香口...
面头既2片CHEESE 入口都系灵魂所在!!
真系正牙,可以一试。

ALL-DAY- BREAKFAST
不分早晚既 ALL-DAY-BREAKFAST ($98)
ALL-DAY-BREAKFAST 有::

讲真, 材料梗系觉得唔系好抵,
不过又真系食得饱你, 佢D 蛋又炒得滑口, 不过$98蚊可以有其他CHOICES都应该食其他好D

朋友想食,冇计。

2人埋单加一, $280. 算平(因为我地叫最平果2个,哈哈)

题外话/补充资料: 眼见好多人都加$30 可以要汤/沙律+是日茶. 其实都几抵:) !! 杯野个个都话好饮!! 冇试过要试下啦!!!
等候时间
40 分钟 (堂食)