2022-06-26
有得拣,梗系拣💛小店支持啦。正午时份,冇人等位,但带位入去嘅人同我哋讲,限时60分钟。系我自己谂多咗,以为冇人等位,可以坐耐啲。😑间嘢唔系full house,但啲位超迫,明明可以坐得阔落啲,但可能侍应们唔想行太远,所以安排大家聚集坐埋一起。我哋两个人叫咗三碟嘢食, +2杯饮品,张枱根本唔够位放,名字叫Cafe,但茶记嘅位置。可否改一改餐厅名先。。。叫咗all-day breakfast、单骨鸡翼同埋牛扒。样样都系热辣辣送上,值得赞。味道不过不失。不过咁嘅价钱,如之前食评所讲,Cafe价钱,茶记味道及Service,一路食自己都一路谂,一定唔会有下一次,不过又同自己讲,💛店㖞,唔系唔支持呀嘛。不过我都要讲多句, $128的牛扒,系真系薄过纸的。建议大家唔好叫。加咗$25嘅杯latte,建议大家千祈唔好叫,因为完全冇奶、冇咖啡味,只有水味。继续Cafe价钱,茶餐厅Service,叫佢俾杯水我哋,一个疑似老细嘅人同我哋讲,要自己去斟水。我第一次去Cafe,要自己斟水,呢间仲唔系茶记?食完野,喺冇问我地情况吓,比侍应9秒9 收哂d 碟。因为冇水饮的关系(唔想戴返口罩出去斟水),喺度饮紧溶冰中
食完野,喺冇问我地情况吓,比侍应9秒9 收哂d 碟。因为冇水饮的关系(唔想戴返口罩出去斟水),喺度饮紧溶冰中的Latte。点知倾倾吓计,一不留神又被侍应急不及待收埋我ge 杯。再一够60分钟,喺冇人等位兼大把吉位的情况吓,侍应又递单叫你埋单,真系o 哂咀。
如果你系茶记价钱,我愿意接受哂以上一切。但记住,系cafe 价钱,冇乜事我去返楼上间💛店好了。