2024-08-25 1653 浏览
之前去过走青,觉得服务同食物都好好,今次因为早咗尚未营业,所以试咗呢间走青加底,首先入到店话俾店员听两位,指你坐𠮶张枱(系咁casual 嘅咩),坐低一阵先问你要咩茶,再递上一壸茶、一壶水同洗餐具嘅器皿,洗完先唔知喺边张度攞咗个木嘅架内有点心纸同笔,我哋叫咗4款点心,点心都系即叫即蒸,食饱就攞住张点心纸去俾钱,店员话埋单你坐低得㗎啦!(语气令人听起唔舒服啰!好似欠咗佢咁😡)我见一入门都冇招呼,所以咪俾钱都要自己行出去俾啰,就算系态度会唔会好啲呀!我嚟食嘢,唔系嚟受气啰!介绍返食物方面不过不失,但系服务就真系不敢恭维,本来都谂住唔再去就算,点知啱啱睇返张单,收咗我4个茶介㖞!虽然系小数目,但系冇服务嘅情况下已经加一,仲要收多两位茶介钱就不吐不快啰!唔通一个点心一个茶芥

唔通一个点心一个茶芥

2024-08-24