2017-08-26 225 浏览
今日同班朋友即兴出左黎,谂住去大尾督影下相,友人就拣左依间餐厅食啦,其实响出边睇餐牌时,已经觉得个价钱唔系太抵🙈一碗河粉加杯热饮都要四十几蚊🙈不过都无所谓啦,抱住一试ge心态入去试下,我叫左个菜肉云吞+鱼腐河,同一杯热柠蜜,唯一可以赞下ge系热柠蜜唔洗加钱🤣不过碗河粉都几快到,可能都预先整好再加热汤,虽然食落唔觉好热,暖暖底咁啦🤣跟住友人叫左虾子云吞面+可乐,可乐都要加6蚊架,仲要两个都系同一反应,就系话罐可乐都唔冻ge😅可能餐厅觉得都俾杯冰你呢,仲要雪冻做咩wor所以大家经过大埔又唔想食连锁快餐店,都可以试下ge,因为间野都多人,好唔好食就见仁见智啦,抵食就唔轮到佢啦😅可能都系租金贵啦
菜肉云吞鱼腐河

虾子鲜虾云吞面

2017-08-26
等候时间
3 分钟 (堂食)
菜肉云吞鱼腐河
虾子鲜虾云吞面